Dienst

Interieur

market it
Interieur

Wijs de weg of steel de show

Voor al jouw visuele communicatie binnen: advies en ontwerp, productie en montage.

one step ahead (1)

Voor jouw interieur bieden we een allesomvattend assortiment. Denk aan (akoestische) panelen, (textiel)frames en behang, maar ook aan bewegwijzering, kamerschermen en folieproducten. Met een goede selectie van producten en fraaie designs op maat, zorgen we voor een beleving die past bij jouw wensen en doelen.

Een aangekleed en verzorgd interieur zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen in jouw ruimte. Bovendien hebben veel van onze middelen een praktische functie, zoals de juiste richting aanwijzen of privacy bieden. Of het nu om een tekst op de muur of een totaalproject gaat, wij denken graag met je mee en inspireren je met creatieve oplossingen.

Heb je een idee of wens en zie je die optie niet op onze website? We nodigen je uit om even contact met ons op te nemen, want we kunnen je er ongetwijfeld mee helpen.

Merken waar wij mee werken & op vertrouwen

Zo werken wij voor jou

In drie vakkundige stappen

1. Vrijblijvende afspraak met een bakje koffie of thee
In een goed gesprek met jou zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van jouw eisen en wensen. Zo maken we er samen echt iets moois van.

2. Wij gaan voor jou aan de slag
Ons team zorgt – indien nodig – voor een fraai ontwerp, de productie van kwalitatief sterke materialen en deskundige verwerking/montage. Jij mag rekenen op onze expertise.

3. De eindoplevering van jouw project!
We zorgen voor een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen en waar je lang plezier van hebt. Welk project mogen we volgende keer voor je realiseren?

Geen robotstem, maar een vriendelijke medewerker spreken?

Geen keuzemenu, geen eindeloze wachtmuziek en geen robotstem. Wél een vriendelijke medewerker die jou – op basis van jouw wensen en zijn kennis en ervaring – graag verder helpt. Gewoon even bellen dus.