Dienst

Specials

afbeelding van whatsapp op 2023 12 13 om 12.41.31 3e434da8
Specials

Als je echt indruk wilt maken

Sterk maatwerk vind je bij de specialist met meer dan 20 jaar ervaring

zalando

Tja, wanneer is iets een special? Het is een ruime term waar van alles onder kan vallen: van unieke, grootschalige beurspresentaties tot relatiegeschenken die niet in de categorie ‘pennen en paraplu’s’ passen. Wat je ook in gedachten hebt, wij realiseren het voor je. Samen met jou maken we graag toffe, effectieve en memorabele producties.

Iets speciaals begint met een goed gesprek. Juist hier is het belangrijk dat we jouw verwachtingen en wensen duidelijk in beeld krijgen. Dan kunnen we je een advies geven waar je echt iets mee kunt. Door onze uitgebreide product-, materiaal- en montagekennis weten we feilloos welke mogelijkheden er zijn.

Dus daag ons uit! We zijn enorm benieuwd naar jouw bijzondere vraagstuk.

Merken waar wij mee werken & op vertrouwen

Zo werken wij voor jou

In drie vakkundige stappen

1. Vrijblijvende afspraak met een bakje koffie of thee
In een goed gesprek met jou zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van jouw eisen en wensen. Zo maken we er samen echt iets moois van.

2. Wij gaan voor jou aan de slag
Ons team zorgt – indien nodig – voor een fraai ontwerp, de productie van kwalitatief sterke materialen en deskundige verwerking/montage. Jij mag rekenen op onze expertise.

3. De eindoplevering van jouw project!
We zorgen voor een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen en waar je lang plezier van hebt. Welk project mogen we volgende keer voor je realiseren?

Geen robotstem, maar een vriendelijke medewerker spreken?

Geen keuzemenu, geen eindeloze wachtmuziek en geen robotstem. Wél een vriendelijke medewerker die jou – op basis van jouw wensen en zijn kennis en ervaring – graag verder helpt. Gewoon even bellen dus.