Dienst

Totaalprojecten

afbeelding van whatsapp op 2024 04 11 om 12.56.08 9abc2e7c
Totaalprojecten

Als het van A tot Z perfect moet zijn

We hebben alle expertises in huis om jouw volledige project tot een succes te maken.

sociom geveltekst

Zeg het maar niet tegen onze andere diensten, maar van totaalprojecten genieten we stiekem het meest! Want juist bij dit soort projecten kunnen we onze 20 jaar ervaring, onze uitgebreide product- en materiaalkennis en onze passie voor ons vak inzetten voor een geweldig eindresultaat.

Als het om totaalprojecten gaat, worden we graag in een vroeg stadium betrokken. Op basis van je doelstellingen, wensen en budget maken we een plan op maat waarin de gekozen middelen elkaar versterken. Klopt het plaatje? Dan verzorgen wij de concrete designs, de productie en natuurlijk de montage op locatie.

Heb jij plannen voor een (klein of groot) totaalproject? Neem dan vooral even contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Merken waar wij mee werken & op vertrouwen

Zo werken wij voor jou

In drie vakkundige stappen

1. Vrijblijvende afspraak met een bakje koffie of thee
In een goed gesprek met jou zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van jouw eisen en wensen. Zo maken we er samen echt iets moois van.

2. Wij gaan voor jou aan de slag
Ons team zorgt – indien nodig – voor een fraai ontwerp, de productie van kwalitatief sterke materialen en deskundige verwerking/montage. Jij mag rekenen op onze expertise.

3. De eindoplevering van jouw project!
We zorgen voor een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen en waar je lang plezier van hebt. Welk project mogen we volgende keer voor je realiseren?

Geen robotstem, maar een vriendelijke medewerker spreken?

Geen keuzemenu, geen eindeloze wachtmuziek en geen robotstem. Wél een vriendelijke medewerker die jou – op basis van jouw wensen en zijn kennis en ervaring – graag verder helpt. Gewoon even bellen dus.