Project

Signtastic kantoor en kantinewand visuals.

afbeelding van whatsapp op 2024 03 06 om 14.26.51 f75d9922
Project

Kantoor en kantine visuals

tetris 3d wand

Een naadloze wallcover is tegenwoordig niet meer weg te denken in scholen, opvang, zorginstellingen, horeca en natuurlijk kantoren.
De perfect manier om uw ruimte een nieuwe, professionele look te geven.

Ook full color textielframes zijn niet meer weg te denken in hedendaagse werkplekken.
Deze textielframes in combinatie met een akoestisch absorberend materiaal zorgen ook nog eens voor een veel betere akoestiek in de ruimtes.
Het voordeel van een textielframe is dat je vrij gemakkelijk de full color visual kunt vervangen met een nieuwe, frisse eyecatcher.

Voor onze nieuw gebouwde kantoren en kantine hebben we flink uitgepakt.
De 3 nieuwe ruimtes zijn volledig in thema-stijl getransformeerd. Hierbij is gebruikt gemaakt van textielframes, wallcovers, akoestisch materiaal. (Ja, zelfs de Tetris blokjes zijn van akoestisch materiaal gemaakt).
En zelf 3D-acrylaat letters op afstand gemonteerd op een textielframe. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

 

Nog meer Signtastic projecten!

Zo werken wij voor jou

In drie vakkundige stappen

1. Vrijblijvende afspraak met een bakje koffie of thee
In een goed gesprek met jou zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van jouw eisen en wensen. Zo maken we er samen echt iets moois van.

2. Wij gaan voor jou aan de slag
Ons team zorgt – indien nodig – voor een fraai ontwerp, de productie van kwalitatief sterke materialen en deskundige verwerking/montage. Jij mag rekenen op onze expertise.

3. De eindoplevering van jouw project!
We zorgen voor een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen en waar je lang plezier van hebt. Welk project mogen we volgende keer voor je realiseren?

Geen robotstem, maar een vriendelijke medewerker spreken?

Geen keuzemenu, geen eindeloze wachtmuziek en geen robotstem. Wél een vriendelijke medewerker die jou – op basis van jouw wensen en zijn kennis en ervaring – graag verder helpt. Gewoon even bellen dus.