Project

NK Vakschilders

image00290nkvakschilders
Autobelettering

Autobelettering NK Vakschilders

image00290nkvakschilders

Voor NK Vakschilders zijn wij gevraagd om de bedrijfswagen een passende look te geven. Na overleg en een goed luisterend oor, hebben wij een 3-tal designs voorgesteld. Na wat kleine aanpassingen is er gekozen voor de meest uitgebreide versie omdat dit het beste past bij het bedrijf NK Vakschilders. Onze monteurs hebben deze signing op een vakkundige manier aangebracht zodat NK Vakschilders als zeer tevreden klant het pand.

Nog meer Signtastic projecten!

Zo werken wij voor jou

In drie vakkundige stappen

1. Vrijblijvende afspraak met een bakje koffie of thee
In een goed gesprek met jou zorgen we ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van jouw eisen en wensen. Zo maken we er samen echt iets moois van.

2. Wij gaan voor jou aan de slag
Ons team zorgt – indien nodig – voor een fraai ontwerp, de productie van kwalitatief sterke materialen en deskundige verwerking/montage. Jij mag rekenen op onze expertise.

3. De eindoplevering van jouw project!
We zorgen voor een professioneel resultaat dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen en waar je lang plezier van hebt. Welk project mogen we volgende keer voor je realiseren?

Geen robotstem, maar een vriendelijke medewerker spreken?

Geen keuzemenu, geen eindeloze wachtmuziek en geen robotstem. Wél een vriendelijke medewerker die jou – op basis van jouw wensen en zijn kennis en ervaring – graag verder helpt. Gewoon even bellen dus.